Web Analytics Made Easy - Statcounter

اساس کار ترمز انواع سیستم ترمز عیب ‌های عمده در سیستم ترمز و دلایل احتمالی آن قفل شدن یکی از چرخ سوت کشیدن ترمز آزاد نشدن ترمز چوب شدن ترمز روشن نشدن چراغ ‌های ترمز عقب کورس بیش از حد پدال کم کردن روغن ترمز لنت ترمز عیب یابی ترمز خودرو ABS علل ضعیف کارکردن سیستم ترمز نسبت به خودرو مشابه عیب یابی در سیستم ترمزهای هیدرولیکی: ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گیر کردن یکی از ترمزها: ۳.گیر کردن تمام ترمزها: ۴.خودرو در موقع ترمز کردن به یک سمت کشیده می شود: ۵.نرم بودن پدال(اسفنجی بودن پدال): اولین علت:دستگاه ترمز هوا دارد (هواگیری) ۷.ترمز ضعیف که احتیاج به وارد کردن فشار زیاد روی پدال ترمز دارد: ۸.حساسیت زیاد ترمز یا گیر کردن ان: ۹.صدا کردن ترمز: ۱۰.وجود هوا در دستگاه: ۱۱.کم شدن مایع ترمز: ۱۲.ترمزها گرم می کند:

به گزارش اقتصاد آنلاین؛از همین روی باید به ایمنی خودرو به هنگام نگاه ویژه ‌ای داشته باشیم هر چند شاید این موضوع در مورد خودرو های داخلی آنچنان هم صادق نباشد  . چراکه امکانات ایمنی منحصر به ترمز ، کمربند و کیسه هوا ( آن هم نه در همه خودرو ها ) است . در این میان ، ترمز یکی از مهم ‌ترین سیستم‌ های تامین ایمنی بوده و قطع به یقین داشتن اطلاعات کافی در مورد آن امری ضروری است .

اساس کار ترمز

با وجود آن که شاید اصطکاک در برخی موارد نا مطلوب بوده و باعث اتلاف انرژی و خرابی قطعات شوند ولیکن اساس کار ترمزهای معمول ( به جز ترمزهای مغناطیسی و الکتریکی که چندان رایج نیستند ) بر اصطکاک تولیدی بین سطوح استوار بوده و نیروی متوقف‌ کننده خودرو در حال حرکت ، همین نیروی اصطکاک است که انرژی جنبشی ناشی از حرکت خود را به انرژی حرارتی تبدیل نموده و در نتیجه خودرو متوقف می ‌شود .

در این زمینه بخوانید؛ 

برای خودروهای معمولی روغن ترمز زرد بریزیم یا آبی؟

۱۰ مشکل فنی رایج خودرو که هر راننده‌ای باید بداند

رانندگی با چراغ روشن بنزین خطرناک است؟

مقدار اصطکاک تولیدی بین دو سطح در حالت کلی به جنس سطوح ، نیروی وارد شده و زبری یا همواری سطوح بستگی دارد . هنگامی که پا را بر روی پدال ترمز می‌ فشارید ؛ سیستم ترمز فعال شده و در نهایت فارغ از مکانیزم یا نوع ترمز ، نیرویی به چرخ‌ ها وارد شده و موجب توقف اتومبیل می ‌شود.

انواع سیستم ترمز

همان ‌طور که گفته شد اساس کار سیستم ترمز فارغ از نوع آن ( به جز ترمز های مغناطیسی و الکتریکی ) یکسان است چرا که با اعمال نیرو به چرخ‌ ها و در اثر اصطکاک ، خودرو متوقف می‌ شود . سیستم‌ های ترمز از دیدگاه‌ های مختلفی تقسیم ‌بندی می ‌شوند .

۱- از دیدگاه منبع توان به ۶ دسته : ترمز مکانیکی ، هیدرولیکی ، هوایی یا پنوماتیکی ، ترمز خلا ، ترمز الکتریکی و ترمز مغناطیسی

۲- از دید نحوه اعمال اصطکاک به دو دسته : ترمز کاسه‌ ای و دیسکی

۳- از دید عملکرد به دو دسته : ترمز پایی یا سرویس و ترمز دستی یا ترمز پارک

۴- از دید توزیع نیروی ترمز به دو دسته : ترمز تکی و ترمز دو گانه

عیب ‌های عمده در سیستم ترمز و دلایل احتمالی آن

گه گاه برای شما هم پیش آمده است که ترمز خودرو ضعیف عمل نماید ؛ این امر می ‌تواند به خاطر یک یا چند مورد از عوامل ذیل باشد :

۱- نشت روغن ترمز

۲- سایش لنت‌ ها

۳- خیس بودن لنت‌ ها ناشی از آب ، گریس ، روغن

۴- عدم عملکرد پیستون دیسک ترمز

۵- عدم عملکرد صحیح بوستر

۶- آسیب ‌دیدگی شیلنگ‌ های ترمز

۷- عدم عملکرد سوپاپ تعادل

این موضوع نیز یکی دیگر از مواردی است می ‌تواند نشان از عیبی در سیستم ترمز باشد . کشیدن شدن چرخ‌ می ‌تواند ناشی از موارد ذیل باشد :

۱- مسدود شدن لوله ترمز

۲- تنظیم نبودن کفشک‌ ها

۳- نشتی سیستم هیدرولیک چرخ

۴- لقی بیش از حد بلبرینگ چرخ

۵- چرب شدن لنت چرخ

۶- خرابی یا تمام شدن لنت‌ ها

نرمی بیش از حد پدال ترمز

نرمی بیش از حد پدال ترمز یا حالت اسفنجی آن ناشی از عوامل زیر است :

۱- وجود هوا در سیستم ترمز

۲- آسیب ‌دیدگی لوله ‌های ترمز

۳- کافی نبودن مایع ترمز

۴- سفت نبودن اتصالات لوله ‌ها

۵- نشتی مایع ترمز

۶- ساییده شدن کاسه ترمز

چسبیدن پدال به کف اتاق

چسبیدن پدال ترمز به کف اتاق نیز می ‌تواند ناشی از موارد ذیل باشد :

۱- ساییده شدن لنت ‌ها

۲- وجود هوا در سیستم ترمز

۳- کافی نبودن مایع ترمز

۴- عدم عملکرد صحیح تنظیم ‌کننده لنت ‌ها

۵- معیوب بودن پمپ زیر پا

۶- کیفیت پایین مایع ترمز

چنانچه خودرو به هنگام ترمز به یک سمت کشیده می ‌شود ؛ احتمالا معایب زیر در سیستم ترمز رخ داده است :

۱- چرب یا خیس بودن لنت ‌ها

۲- تنظیم نبودن کفشک‎ ها و پین نگهدارنده

۳- نامناسب بودن لنت ‌ها

۴- نا هماهنگی باد یا سایش چرخ‌ ها

۵- وجود آب در سیستم ترمز

۶- شل بودن طبق ترمز

قفل شدن یکی از چرخ

۱- ژله‌ ای شدن لنت ترمز

۲- تنظیم نبودن پین نگهدارنده کفشک

۳- سایش بیش از حد آج لاستیک

سوت کشیدن ترمز

۱- خمیدگی دیسک ترمز

۲- نفوذ ذرات فلزی یا گرد و غبار به لنت‌ ها

۳- عدم قرارگیری مناسب کفشک ‌ها

۴- شل بودن دیسک

۵- شل بودن کفشک ‌ها

آزاد نشدن ترمز

۱- معیوب بودن شیر یک طرفه

۲- مسدود بودن دریچه جبران ‌کننده

۳- شکسته شدن فنر برگردان

۴- چسبیدن لاستیک پیستون هیدرولیکی

چوب شدن ترمز

۱- خرابی بوستر ترمز

۲- خرابی شیر کنترل

روشن نشدن چراغ ‌های ترمز عقب

۱- وجود عیب در سیستم الکتریکی خودرو

۲- سوختن چراغ‌ های ترمز

۳- شل بودن اتصالات

۴- تنظیم نبودن کلید چراغ‌ های ترمز

روشن نشدن چراغ اخطار ترمز

۱- پایین بودن سطح مایع ترمز

۲- معیوب بودن سنسور سطح روغن

۳- خرابی شیر کنترل

۴- شل بودن اتصالات

۵- معیوب بودن سیستم الکتریکی

کورس بیش از حد پدال

۱- پایین بودن سطح مایع ترمز

۲- ساییده شدن لنت ‌ها

۳- ساییدگی کفشک ‌ها

۴- تنظیم نا مناسب خلاصی پدال

اعمال نیروی اضافی جهت ترمز گیری

۱- تنظیم نبودن سیستم ترمز

۲- استفاده از لنت ‌های نامناسب

۳- نفوذ گریس یا آب به لنت ‌ها

۴- مایع ترمز نا مناسب

۵- سوختن لنت ترمز ها

۶- صیقلی شدن کاسه ترمز

کم کردن روغن ترمز

۱- نشتی سیلندر چرخ

۲- معیوب بودن لوله‌ های ترمز

۳- شل بودن اتصالات

۴- نشتی از پمپ اصلی

لنت ترمز

موارد فوق خرابی ‌های شایع سیستم ترمز بوده و همان طور که مشاهده می‌ شود لنت ‌ها نقش اساسی در اکثر آن‌ ها دارند ؛ لذا باید توجه ویژه ‌ای بدان ‌ها داشت . لنت‌ ها به دو نوع کفشکی و دیسکی طبقه ‌بندی می ‌شوند که در حال حاضر عمدتا از لنت ‌های دیسکی استفاده می ‌گردد . لنت ترمز با ایجاد اصطکاک بین دیسک و یا کاسه ترمز باعث توقف خودرو شده و از دو قسمت کفشک و لقمه تشکیل شده است . لقمه ‌ها نیز خود به ۵ دسته بدون آزبست یا ارگانیک ، سرامیکی ، نیمه متالیک ، کم متالیک و زینتری تقسیم می ‌شوند .

لنت‌ ها قطعاتی مصرفی بوده و باید در بازه‌ های مسافتی مشخص تعویض گردند . بسته به جنس لنت ، نوع خودرو ، سبک رانندگی حتی ممکن است لنت ‌ها بالغ بر ۱۰۰ هزار کیلومتر نیز کار کنند ولی توصیه می ‌شود هر ۱۵ هزار کیلومتر به مکانیک مراجعه نمایید تا سلامت‌ ها را بررسی نماید و هر ۵۰ هزار کیلومتر نیز لنت ‌ها را تعویض نمایید تا اطمینان کافی نسبت به صحت و کارآیی ترمز وجود داشته باشد .

کیفیت لنت یکی از عوامل حیاتی در صحت عملکرد ترمز و بازه‌ های مسافتی تعویض آن بوده و به هنگام خرید باید توجه خاصی به آن داشت . به هنگام خرید خیلی به فکر قیمت نبوده و کیفیت را اولویت اصلی قرار دهید چرا که ترمز نقش مهمی در امنیت شما و سرنشینان ایفا می ‌نماید .

عیب یابی ترمز خودرو ABS

در صورت روشن شدن چراغ هشدار دهنده ABS مشخص است که مشکل اصلی مربوط به خود سیستم ABS می باشد و مشکل از کل سیستم ترمز خودرو نیست . این استدلال به این دلیل است که این آلارم از خود ABS خودرو داده شده است . برای عیب یابی ترمز خودرو ABS در این حالت باید گفت این مشکل معمولا به دلیل خرابی سنسور سرعت چرخ یا پمپ سیستم ABS یا خرابی رله مدار می باشد . در برخی از مواقع هم مشکل مربوط به کم شدن روغن ترمز است .

اما اگر چراغ آلارم ABS روشن شد و هیچ چراغ دیگری روشن نشد . در این حالت باید بیشتر از همیشه به فکر عیب یابی ترمز خودرو باشیم . در این صورت سیستم ABS از کار افتاده است ABS از کار افتاده است اما ترمز عمل می کند . در این حالت می توان در شهر و با سرعت های نه چندان زیاد تردد نمود ولی باید مراقب باشید چون دیگر سیستم ABS در شرایط ناگهانی عمل نخواهد کرد .

اما توجه داشته باشید که اگر به جز الارم سیستم ABS چراغ دیگری هم همزمان روشن شد امکان برخوردن به یک مشکل اساس وجود دارد . ممکن است سیستم هیدرولیک ترمز دچار مشکل شده باشد . در این حالت شما حتی برای رفتن به تعمیرگاه با خودرو هم ایمنی لازم را نخواهید داشت . و مجبورید که به وسیله یک یدک کش ماشین را تا تعمیرگاه حمل کنید . در این حالت است که امکان نشتی روغن ها به دلیل فشار زیاد بوستر وجود دارد و زمانی که مدتی رانندگی کنید سطح روغن پایین خواهد آمد و بسیار خطرساز خواهد بود به همین دلیل است که در این مواقع نباید رانندگی کنید .

از دیگر آلارم های مربوط به سیستم ترمز زمانی رخ می دهد که لنت ترمز تمام شده و یا کم شده است و زمانی که پدال ترمز را فشار می دهید روشن می شود . در این مواقع بهتر است تا هرچه سریع تر لنت را تعویض کنید زیرا اگر لنت تمام شود و قسمت فلزی به دیسک ترمز برخورد کند هزینه های بسیار بیشتری روی دست شما خواهد گذاشت .

علل ضعیف کارکردن سیستم ترمز نسبت به خودرو مشابه

۱- خراب شدن پمپ اصلی

۲- ایراد فنی در بوستر ترمز

۳- هوا گرفتن روغن ترمز در سیستم ترمز

۴- جذب رطوبت توسط روغن ترمز به دلیل کهنه شدن آن و یا گذشتن تاریخ مصرف آن

۵- آغشته شدن لنتها یا دیسک ها به روغن و یا گریس و کاهش اصطکاک

۶- لاغر شدن دیسک ترمز ها در طول زمان

۷- رگلاژ نبودن کاسه ترمز ها

زمانی که ترمز ها به خوبی کار نمی ‌کنند

در حال حاضر نیز شرایطی وجود خواهد داشت که در آن ممکن است ترمز ها به طور کامل از بین بروند . بسیاری از اتومبیل‌ها از سال ۱۹۶۸ مجهز به سیستم هیدرولیکی می‌ باشند . سیلندر اصلی در آن ‌ها شامل دو پیستون می‌ باشند که در سیستم‌ های ساده‌تر ترمز جلو و عقب به صورت جداگانه کنترل می ‌شوند .

برخی از مشکلات سیستم ترمز ممکن است ناشی از موارد زیر باشند :

۱- کمبود مایع ترمز

۲- وجود هوا در مایع ترمز

۳- اشکال در سیلندر

۴- مشکل در خط ترمز

۵- نشتی سیال

۶- آلودگی مایع ترمز

۷- مشکل در بلبرینگ

اولین چیزی که لازم است در زمان بررسی مشکلات سیستم ترمز در نظر داشته باشید ، این است که سطح و شرایط مایع در مخزن سیلندر اصلی بررسی کنید .

اگر یک محل نشتی وجود داشته باشد ، سطح مایع کم خواهد شد به صورتی که در این حالت سیستم به صورت نا کارآمد عمل خواهد کرد ، در نتیجه این امر مواد اصطکاکی روی پدال ترمز و یا کفش ، می‌ تواند منجر به از کار افتادگی دیسک ترمز یا درام در آن شود .

اگر مایع ترمز در سیستم بیش از حد در معرض حرارت قرار گیرد ، می ‌تواند باعث اختلال در سیستم شود ، به همین علت لازم است که کاهش دما و حرارت در آن به سرعت اتفاق بیفتد .

هیدرولیک ترمز یک سیستم مهر و موم شده است ، به همین دلیل نباید خطوط هوا در آن وجود داشته باشد . با این حال چنانچه سیلندر اصلی شما دچار مشکل شود ، ممکن است هوا به سیستم نفوذ کند ، این مسئله می ‌تواند منجر به عدم کارکرد صحیح سیستم ترمز شود .

یکی دیگر از علت ‌های بروز مشکلات سیستم ترمز می ‌تواند ناشی از چرخ ‌های آسیب ‌دیده باشد .

شکستگی در بلبرینگ‌ ها باعث می‌ شود تا لنت‌ های ترمز به طور موثر به سمت کالیپر فشار وارد نکنند .

در اکثر نمونه یک پدال ترمز سخت می ‌تواند ناشی از اختلال در سیستم واحد سروو باشد .

این واحد با استفاده از خلاء در موتور به سیستم ترمز کمک می‌ کند و تقریبا در تمام خودروهای مدرن یافت می‌ شود .

اگر اطمینان یافتید که مشکل از واحد سروو می‌ باشد ، بهتر است سوپاپ را چک کنید و یا به بررسی شلنگ خلاء بپردازید ، ممکن است وجود نشتی ناشی از آن منجر به نفوذ هوا و کاهش عملکرد خنک ‌کنندگی موتور شده باشد .

عیب یابی در سیستم ترمزهای هیدرولیکی:

۱.پدال ترمز تا اخرین نقطه مسیر پایین می رود:

اولین علت:میزان نبودن کفشکهای ترمز (تنظیم)

دومین علت:میزان نبودن پدال ترمز (تنظیم)

سومین علت:خورد شدن لنتهای ترمز (تعویض لنت ها)

چهارمین علت:نبودن مایع ترمز (افزودن مایع – هوا گیری دستگاه)

پنجمین علت:ساییدگی سیلندر (تعویض سیلندر)

۲.گیر کردن یکی از ترمزها:

اولین علت:میزان نبودن کفشک های ترمز (تنظیم)

دومین علت:گرفتگی یک لوله ترمز (باز کردن لوله یا تعویض)

سومین علت:معیوب بودن سیلندر چرخ (تعمیر یا تعویض)

چهارمین علت:ضعیف یا شکسته بودن فنر برگردان (تعویض فنر)

پنجمین علت:شل بودن بلبرینگ چرخ (تنظیم بلبرینگ)

۳.گیر کردن تمام ترمزها:

اولین علت:میزان نبودن پدال ترمز (تنظیم)

دومین علت:گرفتگی سوراخ هواکش مخزن مایع ترمز (باز کردن هواکش – تعویض قطعات لاستیکی خراب شده)

سومین علت:وجود روغن معدنی در دستگاه (فقط از روغن ترمز توصیه شده استفاده شود)

۴.خودرو در موقع ترمز کردن به یک سمت کشیده می شود:

اولین علت:الوده شدن لنت ها به روغن موتور (تعویض لنت ها و کاسه نمد)

دومین علت:الوده شدن لنت ها به روغن ترمز (تعویض لنت ها – تعمیر و یا تعویض سیلندر)

سومین علت:میزان نبودن کفشک های ترمز (تنظیم)

چهارمین علت:یکنواخت نبودن باد تایرها (بادکردن صحیح تایرها)

پنجمین علت:کمی فاصله لنت (زیاد کردن فاصله – تعویض لنت)

ششمین علت:معیوب بودن سیلندر چرخ (تعمیر یا تعویض)

هفتمین علت:شل بودن طبق ترمز (محکم کردن)

۵.نرم بودن پدال(اسفنجی بودن پدال):

اولین علت:بودن هوا در دستگاه (مایع اضافه کنید – هوا گیری شود)

دومین علت:میزان نبودن کفشک ها (تنظیم)

۶.با چندین بار فشار روی پدال باز پدال زیر پا خالی میشود:

اولین علت:دستگاه ترمز هوا دارد (هواگیری)

دومین علت:فنر پمپ اصلی خراب است (فنر را عوض کنید)

۷.ترمز ضعیف که احتیاج به وارد کردن فشار زیاد روی پدال ترمز دارد:

اولین علت:اغشته شدن لنت ها به روغن (تعویض لنت ها و کاسه نمدها)

دومین علت:اغشته شدن لنت ها به مایع ترمز (تعمیر یا تعویض لنت ها – تعمیر و یا تعویض سیلندرهای چرخ)

سومین علت:میزان نبودن کفشک های ترمز (تنظیم)

چهارمین علت:اغشته شدن لنت ها به اب (پس از خشک شدن بدون عیب خواهد بود)

پنجمین علت:گرم شدن لنت ها (بگذارید لنت ها خنک شوند)

ششمین علت:پرداخت شدن کاسه ترمز (تراشیدن کاسه برای از بین بردن پرداخت ان)

۸.حساسیت زیاد ترمز یا گیر کردن ان:

اولین علت:میزان نبودن کفشک های ترمز (تنظیم)

دومین علت:نادرست بودن لنت های ترمز (تعویض با لنت مناسب)

سومین علت:شل بودن طبق ترمز (محکم بستن – تنظیم ترمزها)

چهارمین علت:خط داشتن کاسه ترمز (تراش یا سنگ زدن کاسه ترمز)

پنجمین علت:چرب شدن لنت های ترمز (تعویض – بازدید کاسه نمدها – خودداری از روغنکاری بیش از حد)

۹.صدا کردن ترمز:

اولین علت:ساییده شدن لنت های ترمز (تعویض لنت ها)

دومین علت:پیچیدگی کفشک ها (تعویض کفشک ها)

سومین علت:شل بودن پرچ لنت ها (محکم کردن – تعویض پرچ ها یا لنت ها در صورت لزوم)

چهارمین علت:خشک بودن یا ساییده شدن کاسه ترمز (تراشیدن یا سنگ زدن کاسه ترمز)

پنجمین علت:شل بودن قطعات (محکم کردن)

۱۰.وجود هوا در دستگاه:

اولین علت:گرفتگی سوراخ هوا کش (باز کردن سوراخ)

دومین علت:نشتی سوپاپ در سیلندر اصلی (تعمیر یا تعویض)

سومین علت:شل بودن اتصال لوله ها معیوب بودن لوله ها (محکم بستن اتصالات – تعویض لوله های معیوب)

۱۱.کم شدن مایع ترمز:

اولین علت:نشتی سیلندر اصلی (تعمیر یا تعویض قطعات معیوب)

دومین علت:نشتی سیلندر چرخ (تعمیر – نصب کردن پین پیستون به طور صحیح)

سومین علت:معیوب بودن لوله ها – شل بودن اتصال لوله ها (محکم بستن اتصالات – تعویض لوله های معیوب)

۱۲.ترمزها گرم می کند:

اولین علت:سوراخ برگشت روغن ترمز گرفته (پمپ اصلی را تمیز کنید)

دومین علت:لقی پدال ترمز تا پمپ اصلی کم است (پدال ترمز را تمیز کنید)

سومین علت:فنرهای برگشت پدال کم قدرت است (فنرهای نو نصب کنید)

چهارمین علت:روغن پمپ اصلی مصرف شده (در این صورت تمام دستگاه ترمز را بشویید و لاستیک را تعویض کنید)

منبع: magcars لینک کوتاه لینک کپی شد ۰ این مطلب برایتان مفید است؟ ارسال نظر نگهداری خودرو اخبار خودرو سیستم ترمز اخبار مرتبط چگونه گیربکس اتوماتیک را عیب یابی کنیم؟ ۱۴۰۱/۵/۲۲ راه های ساده جلوگیری از سرقت خودرو / ۱۵ نکته طلایی ۱۴۰۱/۵/۲۱ چی کار کنیم داخل ماشین بوی بد نده؟ ۱۴۰۱/۵/۲۰ چرا چراغ ترمز روشن نمی شود؟ بررسی علل روشن نشدن چراغ ترمز ۱۴۰۱/۵/۲۰ با این ترفند با یک نگاه رنگ شدگی خودرو را تشخیص می دهید ۱۴۰۱/۵/۱۹ با این ترفند ساده؛ از دستکاری کیلومتر خودرو مطلع می شوید ۱۴۰۱/۵/۱۷ آخرین ویدیو ها صدا و چهره واقعی رحمان سریال یاغی همه را شوکه کرد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ ۲۳:۱۸ فیلمی از مریم کاویانی در جشن تولد خصوصی! ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ ۲۳:۱۷ درگیری مربیان چلسی و تاتنهام در دربی لندن+ فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ ۲۲:۴۴ حرکات جنجالی خواننده معروف برای ابراز ارادت به کتایون ریاحی + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ ۲۲:۰۴ آب شهرکرد گل آلوده شد + فیلم ۱۴۰۱/۰۵/۲۳ ۲۱:۳۸ بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی سامسونگ گوشی اپل، آیفون گوشی شیائومی ارسال نظر

خرید نرم افزار هلو صرافی ارز دیجیتال خرید ارز دیجیتال خرید بیت کوین نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۱ قیمت مسکن آخرین خبر ها ۰۲:۳۶ کفشی که خریدی پاتو می زنه؟ با این ترفندا راحت کفشاتو پات کن ۰۲:۱۹ گفتن این حقایق در خواستگاری واقعا مهم نیست ۰۲:۰۴ چجوری وقتی خونه نیستیم گلدونا رو آب بدیم؟ ۰۱:۳۶ ۹ کاربرد جادویی خمیر دندان که از آن خبر ندارید! ۰۱:۱۸ ۱۲ ویژگی رفتاری آدم های اصیل و قابل اعتماد ۰۱:۰۸ بقالی ها در عصر قاجار چه شکلی بودند؟ + عکس ۰۱:۰۱ فال ابجد روزانه دوشنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۱ ۰۰:۴۸ تست شخصیت؛ شکل پاهایتان درباره شما چه می گوید؟ ۰۰:۳۷ فال حافظ امروز دوشنبه ۲۴ مرداد + تفسیر دقیق ۰۰:۳۳ قالیباف: باید خط قرمز ما منافع مردم باشد ۰۰:۲۱ عادت زشت زخم زبان زدن + علت و درمان آن ۰۰:۱۷ فال تاروت امروز / فال تاروت کبیر روزانه امروز دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ ۰۰:۰۷ اپل آپدیت جدید تلگرام را تایید نکرد ۰۰:۰۶ فال امروز؛ فال روزانه شخصی ۲۴ مرداد / افتخارات زیادی برای شما در راه است ۲۳:۵۸ آموزش استفاده مفید از گوشی همراه به کودکان ۲۳:۵۷ زندگی با آدم آبرو بر + تبعات و راه حل ۲۳:۵۵ هشدار اندروید درباره نسخه های جعلی اپلیکیشن‌ها ۲۳:۴۹ چه زمانی اسکرین شات‌ گرفتن در اینستاگرام نقض حریم شخصی محسوب می شود؟ ۲۳:۴۴ تبعاتی که دیر خوابیدن کودک شما به همراه دارد ۲۳:۴۲ چگونه با استفاده از تکنولوژی مشکل افزایش وزن را برطرف کنیم؟ ۲۳:۴۱ آموزش بافت پرطرفدار تیغ ماهی + تصاویر ۲۳:۳۸ ترفندهای واتس اپ؛ در WhatsApp حرفه ای شوید! ۲۳:۳۷ بروز موهای زائد روی صورت و بدن زنان + علت و راه های درمان ۲۳:۰۷ خوابیدن با چراغ روشن؛ سرطان زا و عامل بیماری های ... ۲۳:۰۲ بسته کاهش پایدار تورم؛ داستان اصلاحات روسیه ۲۲:۴۴ درگیری مربیان چلسی و تاتنهام در دربی لندن+ فیلم ۲۲:۴۴ راهنمای خرید رژ لب + انواع و طریقه استفاده از آن ۲۲:۲۲ رییس جمهوری: مردمی بودن اصلی ترین جهت گیری دولت سیزدهم است ۲۲:۲۱ صورت رو تیغ بزنیم، موهاش بیشتر می شه؟ / باوری درست یا غلط برای زنان ۲۲:۱۵ اینستاگرام چطور برای مخاطبان استوری های شما تصمیم می گیرد؟ ۲۱:۵۲ پیشگیری از آنچه ترسِ زنانِ باردار است ۲۱:۳۸ آب شهرکرد گل آلوده شد + فیلم ۲۱:۳۶ رازهایی که در انداختن انگشتر وجود دارد... ۲۱:۱۱ دانستنی ها درباره تعویض خاک گلدان ۲۱:۰۹ نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش اعلام شد ۲۱:۰۳ ترفندهای پخش آهنگ در اسپاتیفای برای حرفه ای ها ۲۰:۵۹ مرگ تدریجی دریاچه ارومیه + فیلم ۲۰:۵۵ #یارانه-پنهان-انرژی؛ چگونه به این نتیجه رسیدید؟! ۲۰:۵۲ فواید بخش هایی از میوه و سبزیجات که دور می ریزیم + طریقه استفاده ۲۰:۴۳ نحوه فیلتر تبلیغات کاهش وزن در اینستاگرام ۲۰:۳۹ درخشش تیم ملی المپیاد کامپیوتر کشورمان در رقابت‌ جهانی المپیاد علمی با حمایت آکادمی همراه اول ۲۰:۳۶ آسیب پذیری نرم افزار زوم در برابر هکرها ۲۰:۳۵ سم های طبیعی برای گیاهان و دوری از اثرات جانبی + دستورالعمل ۲۰:۳۴ نحوه پخش زنده (لایو استریم) اینستاگرام در دسکتاپ ۲۰:۳۲ کاهش قیمت اغلب سبزی و صیفی ‌جات + آخرین قیمت ها ۲۰:۲۶ انتظار داریم مس کرمان در بین شش تیم اول لیگ برتر باشد / حمایت کامل شرکت مس از مدیریت باشگاه مس کرمان ۲۰:۲۴ رشته ها و مواد امتحانی آزمون دکتری سال ۱۴۰۲ اعلام شد ۲۰:۲۱ تله فیس بوک و اینستاگرام برای ردیابی کاربران از طریق مرورگر‌های داخلی ۲۰:۱۷ جهش دوج کوین و شیبا اینو / علت صعود میم کوین های برتر چه بود؟ ۲۰:۱۲ چرا سکته مغزی رو به افزایش است؟ + علل، علائم و عوارض اقتصادآنلاین حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه تبلیغات ارز دیجیتال

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نگهداری خودرو اخبار خودرو سیستم ترمز تعمیر یا تعویض روی پدال ترمز سیستم ترمز تواند ناشی شدن لنت ها تعویض لنت ها تنظیم نبودن چهارمین علت سیلندر اصلی وجود هوا پنجمین علت سیلندر چرخ معیوب بودن عدم عملکرد سومین علت دیسک ترمز مایع ترمز روغن ترمز دومین علت ۲۴ مرداد پمپ اصلی گیر کردن لنت ترمز شدن چراغ اساس کار شدن ترمز سیستم ABS ترمز ها کم کردن لوله ها ۱۴۰۱ ۵ ترمز ۱ ترمز ۳ ترمز ۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۱۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال افزایش ابر و رگبار پراکنده

مطابق بررسی آخرین نقشه‌های پیش یابی وضع هوا طی امروز و فردا در برخی ساعات رشد ابر و احتمال رگبار‌های خفیف و پراکنده باران در برخی از نواحی استان بویژه نوار غرب و شمال استان وجود دارد.

همچنین به دلیل جابجایی توده‌های هوا طی امروز و فردا یکشنبه در اغلب نقاط استان وزش باد نسبتا شدید تا شدید پیش بینی می‌شود.

از فردا یکشنبه سامانه بارشی دیگری از نواحی غربی وارد کشور خواهد شد که این سامانه بر اساس خروجی فعلی مدل‌های پیش یابی وضع هوا طی روز‌های دوشنبه و سه شنبه موجب افزایش ابر و احتمال رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی در استان خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • احتمال افزایش ابر و رگبار پراکنده
  • سیستم مکان‌یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • سیستم مکان یابی در فلسطین اشغالی دچار اختلال شد
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • 3 کارخانه تولید سیم مفتول بزرگ ایران (به همراه راهنمای استعلام قیمت)
  • معرفی تعمیرگاه سانگ یانگ
  • نحوه اتصال مستقیم شلنگ به لوله آب (فیلم)
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی
  • فعالیت ۵۲ اکیپ راهداری در محورهای استان همدان
  • پورموسوی: تعویض ۴ بازیکن یعنی مشکل داریم