Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، یوسف دادگر ظهر امروز در مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌ها در سنندج اظهار کرد: تراکتورسازی کردستان بصورت مشترک با تراکتورسازی ایران از سال ۸۳ تولید خود را آغاز کرد و در این مدت با طی فراز و نشیب‌هایی، به بالانس رسید.

به گفته وی، شرکت تراکتورسازی کردستان در سال ۹۵ اگر چه مجموعه‌ای پویا بود اما با یک سوم ظرفیت کار می‌کرد و از توجیه اقتصادی افتاده بود که تلاش کردیم به توجیه برسانیم و بعد موضوع توسعه‌ آن در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادگر اذعان داشت: به همت نیروهای بومی استان، اکنون تراکتورسازی کردستان با ۱۰۰ درصد ظرفیت با تولید روزانه ۱۴ دستگاه کار می‌کند و در بخش‌هایی نیاز به جذب نیرو احساس می‌شود.

وی افزود: امسال تجهیزات کارخانه نوسازی شده و در اوج بالندگی و توسعه قرار داریم که مجوز خریداری زمینی به متراژ ۹ هزار مترمربع هم اخذ شده است.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان خاطرنشان کرد: برند ۲۸۵ تراکتور در انحصار تراکتورسازی کردستان قرار دارد اما متاسفانه به دلیل برخورد و نوع رفتار امور مالیاتی با این شرکت، خط تولید این محصول از دیروز متوقف شد.

وی عنوان کرد: وحدت رویه‌ای در تراکتورسازی ایران وجود دارد و براساس آن محصولات آن به گروه فروخته می‌شود و از این طریق به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌شود.

دادگر گفت: طبق قانون اگر مجموعه‌ای تولیدی صادرات داشته باشد، از پرداخت مالیات معاف است این در حالی است که امور مالیاتی کردستان به ما فشار آورده و چند برابر اعلام واقعی سود از ما مالیات دریافت می‌کنند.

مدیرعامل شرکت تراکتورسازی کردستان گفت: امور مالیاتی استان دو برابر خودابرازی از شرکت تراکتورسازی مالیات اخذ کرده‌اند و این عاملی برای از دست‌دادن تولید تراکتور برند ۲۸۵ در این شرکت شد.

وی عنوان کرد: در حالیکه مجموعه‌های اقتصادی باید در اوج قدرت پشتیبانی شوند تا همچنان پویا بمانند و توسعه یابند، اما عکس این موضوع در کردستان و کشور اتفاق می‌افتد و در زمان ورشکستی به فکر پشتیبانی می‌افتند.

دادگر یادآوری کرد: به زعم خود اداره‌کل امور مالیاتی کردستان، مبالغ مالیات شرکت تراکتورسازی را کم کردند اما ۲۰۰ درصد خودابرازی شرکت از ما دریافت کردند که این نوع رفتار، یک رفتار غیرحرفه‌ای است.

وی تولیدات تراکتورسازی کردستان را با کیفیت عالی و در حد استانداردهای جهانی معرفی کرد و گفت: ما همیشه به دنبال کیفیت هستیم لذا کیفیت و قیمت مناسب قطعات هم برای شرکت مهم است و الزامی نیست که از کجا این قطعات خریداری شود.

به گفته دادگر، در حال حاضر ۱۰۴ نفر نیرو در تراکتورسازی کردستان شاغل هستند که 100 درصد آنها از نیروهای بومی کردستان هستند.

وی در پایان سخنانش گفت: تولیدات صادراتی شرکت تراکتورسازی کردستان به ۳۱ کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام/2330/70/ی

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل صادرات امور مالیاتی کردستان امور مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴

منصور مهرزاد در حاشیه بازدید از غرفه استان کردستان در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی (اکسپو ۲۰۲۴) گفت: در این نمایشگاه بسته‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان در بخش‌های کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری معرفی می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان اظهار کرد: با توجه به پتانسیل‌های بالقوه‌ای که در صنعت گردشگری کردستان وجود دارد، شرایط بسیار مساعدی برای معرفی و سرمایه‌گذاری در این بخش فراهم شده است.

وی افزود: سرمایه‌گذار در صورت تمایل می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن شروع به سرمایه‌گذاری و فعالیت کند.

مهرزاد عنوان کرد: مراکز گردشگری سلامت دگایران، قشلاق و گریزه، کمپ گردشگری سورین، سد سورال و بلوار ساحلی، اقامتگاه‌های سنتی منزل خان احمدی، نصرت نصرتی، ملایی، نصرت نوری و احمدی، مراکز تفریحی و سرگرمی گردشگری پارک معلم، سد وحدت، زریوار، قطار تفریحی، عمارت مردوخ و پارک نیشتمان، دهکده سلامت قشلاق ١، ٢ و ٣، محوطه‌های گردشگری کوه نسار بیجار، پارک نوروز، کمپ بابوس و سفره‌خانه‌های سنتی کسوت‌آرا و حمام قصلان از جمله بسته‌های ارائه شده در این رویداد بین‌المللی است. 

ششمین نمایشگاه بین‌المللی توانمندی‌های صادراتی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) تا ١٢ اردیبهشت ماه سال‌جاری با حضور سه هزار تاجر و بازرگان از حدود ۱۰۰ کشور جهان به همراه ۸۰۰ شرکت برتر صادراتی داخلی در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران دایر است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • مرغداران وارد بازی مافیایی واردات مرغ نشوند
  • تراکتور صدرنشین لیگ را متوقف کرد/ تعارف استقلال به پرسپولیس
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • نگاهی به صنعت کفش در مستند «پاپوش»
  • ارائه توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • دولت از فعالان بازار لوازم خانگی انتظار معجزه دارد
  • معرفی توانمندی‌های گردشگری کردستان در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • آشنایی کارشناسان اقتصادی وزارت امور خارجه با توانمندی‌های صادراتی دانش‌بنیان‌ها