Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از سایت سیدی، یادگیری رانندگی با خودروی اتوماتیک به همان اندازه که به نظر می‌رسد دشوار نیست. وقتی برای نخستین بار پشت فرمان نشستید و پای خود را روی گاز قرار دادید، همچون بازی اتومبیلرانی در بازی‌های ویدیویی کار برای شما آسان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این گزارش به شما کمک می‌کند بدون نیاز به مربی تخصصی با اتومبیل‌های اتوماتیک رانندگی کنید.

۱- صندلی ماشین را طوری تنظیم کنید که هنگام رانندگی راحت باشد
با حرکت دادن صندلی به جلو یا عقب به دلخواه با فشار دادن قفل زیر صندلی راننده و در اتومبیل‌های دارای واحد کنترل الکترونیکی می‌تواند صندولی خود را تنظیم کنید. در واقع با لمس یک دکمه می‌توانید صندلی را متناسب با خود تنظیم کنید.

۲- نحوه برخورد با پدال پا
مشخصه اتومبیل‌های دارای گیربکس اتوماتیک فقط دو پدال در ماشین است. اولین پدال در سمت راست قرار دارد که همان پدال گاز است و باعث حرکت خودرو می‌شود و پدال دوم ترمز است که کنترل کاهش سرعت و توقف ماشین است.

استفاده از پای راست هنگام رانندگی ترجیح داده می‌شود تا بتوانید هنگام رانندگی به هر دو پدال به راستی تسلط داشته باشید.

۳- تنظیم آینه‌ها در ماشین خود را فراموش نکنید
همانطور که مشخص است، خودرو شامل سه آینه است که دو عدد از آن‌ها در کناره‌های خودرو قرار دارند. به شما اجازه می‌دهد هر آنچه در کنار ماشین قرار دارد را ببینید و سومین مورد برای نمای عقب است.

۴- اهمیت ترمز دستی را بدانید
ترمز دستی بازوی بلندی بین صندلی‌ها است که پس از توقف خودرو و قبل از پیاده شدن به بالا کشیده می‌شود. برای اینکه بعد از پیاده شدن راننده خودرو حرکت نکند و مراقب باشید که قبل از رانندگی مجدد برای حرکت ماشین ترمز دستی را پایین بیاورید.

۵- استفاده از دنده را بیاموزید
سیستم انتقال قدرت گریبکس یکی از اجزای اصلی خودرو است و بخشی است که حرکت به عقب یا جلو و همچنین پایداری آن را کنترل می‌کند. جعبه دنده اتوماتیک شامل برخی حروف انگلیسی است: B، D، R و N.

نحوه استفاده از دنده
- اگر دنده بر روی حرف B باشد؛ این بدان معناست که هر چقدر پدال گاز را فشار دهید نمی‌توانید ماشین را حرکت دهید.

- اگر دنده اتومبیل شما روی N باشد؛ خودرو با هل دادن به جلو یا عقب حرکت خواهد کرد، اما مانند حالت اول با فشار دادن پدال گاز ماشین به جلو یا عقب نخواهد رفت.

- اگر دنده روی D باشد که مخفف کلمه درایو است، به محض اینکه پا را از روی پدال ترمز بلند کنید، ماشین جلو می‌رود و اگر دنده روی حرف R باشد به محض اینکه پا را از روی پدال ترمز بردارید، ماشین به سوی عقب حرکت می‌کند.

بیشتر بخوانید

اغراق ایلان ماسک درباره ویژگی‌های سیستم خودران تسلا

۶- عملکرد دستگاه‌های اندازه گیری ماشین

دستگاه‌های اندازه گیری ویژه‌ای در خودرو وجود دارد که یکی از آن‌ها میزان بنزین داخل اتومبیل را نشان می‌دهد و اینکه آیا شما باید مقدار بیشتری بنزین دریافت کنید با خیر. دیگری که به شما می‌گوید رانندگی با چه سرعتی انجام می‌شود و همچنین می‌توانید از تعداد دور موتور در هر دقیقه مطلع شوید. همچنین اندازه گیری‌هایی وجود دارد که در صورت گرم شدن بیش از حد موتور اتومبیل یا سرد شدن آن به شما هشدار می‌دهد.

۷- پا‌ها را از روی ترمز بردارید.
زیرا ماشین‌های مجهز به دنده اتوماتیک بدون نیاز به فشار دادن پدال گاز به جلو یا عقب حرکت می‌کنند و برای این کار پای شما باید همیشه روی پدال ترمز باشد.


۸- بستن کمربند ایمنی را فراموش نکنید
این کار برای محافظت از شما در برابر صدمات جدی و جلوگیری از جریمه شدن است.

۹- روشن کردن موتور
با قرار دادن کلید در مکان مخصوصی که معمولاً در سمت راست فرمان قرار دارد در حالی که کلید را در جهت عقربه‌های ساعت حرکت می‌دهید موتور ماشین را روشن کنید.

۱۰- با استفاده از یک دست رانندگی نکنید
رانندگی با یک دست شما را در برابر تصادفات آسیب پذیر می‌کند، زیرا شما قادر به کنترل کامل فرمان نخواهید بود به خصوص اگر مبتدی باشید. روش صحیح رانندگی که به شما امکان کنترل کامل مسیر‌های خودرو را می‌دهد، نگه داشتن فرمان خودرو با دو دست است همانطور که در تصویر نشان داده شده است.

۱۱- هنگام گردش به چپ یا راست از چراغ راهنمایی استفاده کنید
علائم راهنمایی و رانندگی اهمیت کمتری نسبت به کمربند ایمنی ندارند. این بدین دلیل است که هنگام استفاده از آن به اطرافیان خود می‌گویید که به کدام سمت می‌روید تا فضای مناسبی را برای شما ایجاد کنند تا بدون نگرانی به سمتی که می‌خواهید بروید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راننده خودرو دنده اتوماتیک آموزش مجازی جلو یا عقب پدال گاز اگر دنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۶۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟

هنوز مدت زمانی از این گفت و گو نگذشته و مسافت چندانی طی نشده بود و ما در بین راه دو پاسگاه ژاندارمری قوچان و چناران بودیم که ناگهان مشاهده کردیم که یک ماشین ارتشی از طرف مقابل ظاهر شده و به سوی ما می شتابد. گویا ماشین سواری ما را نشانه گرفته بود.

به گزارش ایسنا، جهان نیوز نوشت: حادثه تصادف مرحوم احمدکافی روایتی عجیب و شنیدنی دارد که با بیان مقدمه ای حادثه را از زبان خانواده آن مرحوم به نگارش در خواهیم آورد.

شهر قوچان، در فاصله ۱۲۰ کیلومتری مشهد قرار دارد و معمولاً با حدود دو ساعت طی طریق میتوان به مشهد رسید شهر چناران هم در ۵۵ کیلومتری مشهد و در همین مسیر قرار دارد که برای رسیدن به مشهد باید از آن گذشت. کاروان خانوادگی کوچک (مرحوم) کافی به رانندگی جعفر عنابستانی پس از ترک شهر قوچان مسیر خود را به طرف مشهد می‌پیمود.
خانواده (مرحوم) کافی که خود همسفر ایشان در این مسافرت بود چنین نقل می کنند:

پس از ترک شهر، قوچان وارد جاده اصلی مشهد شدیم. راننده ما جعفر، بنا به هر نیت نامعلومی پای خود را بر روی پدال گاز ماشین گذاشته و با سرعت غیر قابل تصور و خطرناکی ماشین را می راند. (آقای) کافی و سایر سرنشینان و بچه ها چندین بار از او خواستند و خواهش کردند که با این سرعت رانندگی نکند؛ چون حادثه آفرین و خطرناک است.

(آقای)کافی خود چندین بار به جعفر گفت: جعفر مگر میخواهی ما را بکشی که با چنین سرعتی رانندگی میکنی؛ از سرعت کم کن؛ ما میخواهیم سالم به مشهد برسیم؛ ولی متأسفانه با کمال تأثر، جعفر سکوت اختیار کرده، به تذکرات و حرف های ما توجهی نداشت و بی اعتنا، کماکان با سرعت سرسام آور مورد نظر خود رانندگی می کرد. در آن لحظات ما همگی آشفته و مضطرب و در بیم و هراس بودیم و کاری از ما ساخته نبود؛ چون نه توان جلوگیری او را داشتیم و نه هنر رانندگی به ناچار در زیر لب شهادتین خود را میگفتیم و با خدای خود راز و نیاز می کردیم.

هنوز مدت زمانی از این گفتگو نگذشته و مسافت چندانی طی نشده بود و ما در بین راه دو پاسگاه ژاندارمری قوچان و چناران بودیم که ناگهان مشاهده کردیم که یک ماشین ارتشی از طرف مقابل ظاهر شده و به سوی ما می شتابد. گویا ماشین سواری ما را نشانه گرفته بود.

ماشین، با یک چشم بر هم زدن با سرعت و شدت هرچه تمام تر از جلو با ماشین ما برخورد و اصابت نمود. عجیب این بود که ماشین ارتشی، سمت و سوی جلوی ماشین پژوی سفیدرنگ (آقای) کافی را هدف گرفته و با آن برخورد کرد و کافی به همراه یکی از فرزندانش در صندلی جلوی ماشین در کنار راننده خود قرار داشتند.

پس از این تصادف هولناک و وحشتناک نمی دانیم چگونه این ماشین ارتشی ما را در آن دشت و بیابان، از روی کینه و ددمنشی تنها رها کرد. با استفاده از آشنایی راه و موقعیت جاده به سرعت از صحنه حادثه و معرکه هولناک و مخوف گریخت و فرار نمود و از نظرها پنهان شد.

این بی وجدانان خودفروخته بی دین، حتی لحظه ای به آه و ناله کودکان معصوم و بی گناه و بی تقصیر و دختران و پسران مجروح و همسر کمر شکسته و بدن غرقه به خون (مرحوم) کافی در این حادثه ترحمی نکرده؛ با قساوت و شقاوت هرچه تمام تر گذشتند و گریختند.

پس از این حادثه مامورین ساواک گزارش داده بودند که در این محدوده چندین سواری دیگر نیز به هم خورده و چندین کشته نیز داشته است و چنین جلوه داده بودند که کافی بر اثر این تصادف طبیعی جاده ای فوت کرده است.
آنچه در این تصادف کافی نمایان بود و بعدها نیز آشکارتر شد و مورد تأیید هم قرار گرفت این بود که مأموران امنیتی رژیم از قبل مسیر سفر و حرکت کاروان (مرحوم) کافی را از تهران تا مشهد زیر نظر داشتند و قبلاً با هماهنگی های لازم طرح شهادت و نابودی او را ریخته بودند و هر لحظه ورود و خروج ماشین او را به شهرها و مکانهای مختلف گزارش میدادند.

منبع: کتاب کافی واعظ شهیر؛ تدوین دکتر مهدی کافی
انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی

پی نوشت: برادر مرحوم کافی از احتمال کشته شدن او در آمبولانس توسط عوامل ساواک، سخن گفته است. حجت الاسلام پناهیان در این‌باره می گوید: «کافی یک‌مرتبه در سخنرانی خود نام حضرت امام(ره) را به زبان آورد و همین باعث شد که مأمورین ساواک در راه، یک تصادف ساختگی برای او ترتیب دهند و بلافاصله بعد از تصادف، ایشان را از خودرو بیرون آورده و به یک آمبولانس منتقل کنند. آن مأمور ساواک که مسئول اجرای نقشه بود، خودش اعتراف کرده است که در آمبولانس، به ایشان آمپول هوا زدم و او را به شهادت رساندم».

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازار خودرو به کمای عمیق رفت/ آخرین قیمت پژو، سمند، تارا، شاهین و کوئیک + جدول
  • 12 محصول ایران خودرو و سایپا ارزان شد + جدول قیمت
  • قیمت خودرو امروز 13 اردیبهشت 1403
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • ساواک چطور «شیخ احمد کافی» را حذف کرد؟
  • سیگنال عجیب قیمت ارز به بازار خودرو/ پژوپارس چند قیمت خورد؟
  • قیمت روز خودرو صفر داخلی در کارخانه و بازار آزاد(۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳)+جدول
  • قیمت خودرو امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • برتری خودروهای تجاری بهمن نسبت به سایر محصولات تجاری مشابه