Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر؛ گروه استان‌ها: دل شهروندان کوهستانی پول و کجور فقط به این خوش است که علمل گاز جلوی درب خانه‌هایشان نصب شده است و به گرما و شعله‌های آن چندان دلگرم نیستند.

هربار که دمای هوا افت می‌کند، فشار مردمان بخش کوهستان نشین نوشهر بالا می‌رود و شعله‌های گازشان خاموش می‌شود و باید چشم انتظار رسیدن تریلرهایی باشند که حامل کپسول‌های گاز سی ان جی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گازرسانی به شهرهای بالادست و کوهستانی پول وکجور نوشهر به صورت سی ان جی وفشرده در سال ۹۵ افتتاح شد و از آن سال به بعد در فصل زمستان و سرد، اهالی نگران قطع و افت فشار گاز هستند.

جاده‌های صعب العبور و کوهستانی مسیر کجور – نوشهر سبب شده که تردد تریلرهای سوخت رسان به سختی صورت گیرد و در صورت بارش برف و یخبندان، عبور از گردنه‌های کوهستانی غیرممکن می‌شود.

در حال حاضر روزانه شش دستگاه تریلر کپسول‌های سوخت دو ایستگاه سی ان جی گاز در بخش پول وکجور را تأمین می‌کنند و همور قطع گاز و خاموش شدن بخاری، سردی را به خانه‌های شهروندان کوهستان نشین ارمغان می‌آورد.

طرح گازرسانی در بخش کوهستانی پول و کجور به شیوه ال ان جی بود که به دلیل تحریم‌های ظالمانه تبدیل به سی ان جی شد و قرار بود اگر این طرح جوابگو باشد در دیگر مناطق کوهستانی نیز اجرا شود.

سعید یزدانی فرماندار نوشهر در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مدل گازرسانی به شیوه سی ان جی در بخش کوهستانی ایده آل ترین مدل نبوده است، افزود: هرچند گازرسانی رفاه اجتماعی را ارتقا رابالا برده ولی مدلی مناسب نبود.

وی با اظهار اینکه در اجرای این طرح، اشتباهات ریز زیادی وجود داشته است، افزود: در جانمایی مراکز و ایستگاه‌های سی ان جی تدبیر لازم صورت نگرفت و منطقه‌ای در پلو انتخاب شد که شیب بسیار بالایی دارد و اگر یک کیلومتر پایین‌تر در دشت پول انتخاب می‌شد، مشکلات کنونی وجود نداشت.

در جانمایی مراکز و ایستگاه‌های سی ان جی تدبیر لازم صورت نگرفت و منطقه‌ای در پلو انتخاب شد که شیب بسیار بالایی دارد و اگر یک کیلومتر پایین‌تر در دشت پول انتخاب می‌شد، مشکلات کنونی وجود نداشت

یزدانی با اظهار اینکه در حال حاضر تردد تریلی‌ها در گردنه بشم با مشکل مواجه بوده و به سختی انجام می‌شود، عنوان کرد: اگر ایستگاه یک کیلومتر پایین‌تر انجام می‌شد، مشکلات کنونی را نداشتیم زیرا جانمایی سی ان جی در شیب بالای ۳۵ درجه و سرپیچ مشکل را افزون کرده است.

وی با عنوان اینکه مسیر اصلاح پروژه را درپیش گرفتیم و نسبت به رینگ کردن ایستگاه‌های پول و کجور اقدام کردیم، ادامه داد: این سبب می‌شود که در شرایط سخت ایستگاه پول تزریق و از طریق خط لوله ایستگاه کجور تزریق می‌شود.

فرماندار نوشهر یادآور شد: این طرح سبب می‌شود که در حال حاضر به اندازی ظرفیت ایستگاه‌های پول وکجور در خط لوله، ذخیره گاز وجود دارد و علاوه براین دنبال آن هستیم که خط گاز را از ونوش به کجور وبلده منتقل کنیم.

یزدانی با اظهار اینکه خط مرزن آباد پایدار است، گفت: خط مرزن آباد به دوآب و سپس پول وصل می‌شود، گفت: با اجرای این طرح دیگر حمل گاز باتریلی رفع می‌شود.

حمزه امیر تیموری سرپرست شرکت گاز مازندران نیز با بیان اینکه در حال حاضر گاز طبیعی به صورت فشرده و به وسیله دو تریلر حمل مخازن سی ان جی و با شش کفی و هرکفی با چهار بسکت از جایگاه سی ان جی چالوس سوخت گیری و جایگاه گاز کجور وپول حمل می‌شود، افزود: در حال حاضر پیمانکار مربوطه باید هر شبانه روز شش سرویس تریلر در رفت آمد بوده و با توجه به برفی بودن جاده و بارش باران، عدم حرکت در شیب‌های خطرناک جاده و هزینه‌های سرسام آور دیگر جوابگو نیست.

پروژه گاز کجور اجرا می‌شود

وی با اظهار اینکه طرح گازرسانی به شیوه سی انی جی مورد تجدید نظر قرار گرفت و طرح انتقال خطوط لوله در دست مطالعه است، افزود: با اجرای خطوط لوله تغذیه و توزیع مابین شهرهای پول وکجور اجرا شده و مورد بهره برداری قرار گرفت.

وی با اظهار اینکه بزرگترین پروژه گازرسانی به بخش کجور در دست اقدام است، ادامه داد: پروژه انتقال خطوط لوله از مرزن آباد به پول نیز در برنامه مطالعه قرار دارد.

وی در عین جال اظهار امیدواری کرد که گازرسانی به کجوز تا مردادماه سال آینده عملیاتی می‌شود.

گازرسانی به کجور در حال مطالعه است

در عین حال محمدعلی محسنی بندپی نماینده مردم نوشهر، چالوس و کلاردشت در مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر نیز با بیان اینکه مطالعات اولیه و نقشه برداری گازرسانی به بخش کجور نوشهر در حال مطالعه است، افزود: عملیات اجرای این طرح بزودی آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه اعتبار لازم برای گازرسانی به کجور تأمین شده است، افزود: نقشه مرحله اول به طول حدود پنج کیلومتر از شهرک صنعتی مرزن آباد آغاز می‌شود و تا دوآب بخش کجور پایان می‌یابد.

وی با بیان اینکه گازرسانی به شیوه سی ان جی پاسخ نمی‌دهد، گفت: اتصال گاز به شبکه سراسری از طریق ونوش نوشهر از مهمترین برنامه‌ها است.

با مصوبه هیئت دولت ۹۰۰ میلیارد تومان برای گازرسانی روستاهای بالادست و کوهستانی مازندران درنظر گرفته شده است و با تزریق این اعتبار امید می‌رود ایستگاه‌های گاز پول وکجور به شبکه سراسری وصل و نگرانی خانوارهای روستایی منطقه رفع شد و دیگر چشم به راه تریلی‌های گازرسان نباشند.

کارنامه چندساله گازرسانی به شیوه سی ان جی در بخش کوهستانی کجور نوشهر و قطع مکرر در فصل‌های مختلف سال سبب شد تا پرونده گازرسانی به این شیوه بسته شود و اینک متولیان امر درپی چاره اندیشی برای پاک کردن صورت مسئله هستند.

کد خبر 5137665

منبع: مهر

کلیدواژه: گاز رسانی سعید یزدانی فرمانداری نوشهر دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه گرگان انقلاب اسلامی ایران خطبه های نماز جمعه بوشهر شهرستان کرج آمار کرونا شیراز شهرکرد افتتاح طرح عمرانی عکس استانها حال حاضر مرزن آباد سی ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۹۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد

تین نیوز

مرکز مدیریت راه های استان تهران اعلام کرد:در فرودین ماه امسال بیش از ۲۱ میلیون خودرو از جاده های استان تهران عبور کردند و تردد آنها از طریق سامانه های هوشمند ثبت شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از مرکز مدیریت راه های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان تهران، براساس آخرین اطلاعات دریافتی از دستگاههای تردد شمار فعال در محورهای مواصلاتی تهران، طی فروردین ماه امسال ۲۱ میلیون ۸۷۷ هزارو ۶۸۴ خودرو از محورهای مواصلاتی استان تهران تردد کردند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۹درصد افزایش نشان می هد.

این گزاش می افزاید: در این بازه زمانی بیشترین تردد در استان در محور آزادراه کرج تهران با متوسط تردد روزانه ۲۲۹ هزار و ۵۹۹ تردد به صورت رفت و برگشت می باشد که در این بازه زمانی حدود ۶ درصد تردد در محورهای مواصلاتی تهران مربوط به خودروهای سنگین و سرعت متوسط وسایل نقلیه نیز ۷۴ کیلومتر در ساعت درج شده است.

در این گزارش آمده است: طی این مدت ۱۱ میلیون ۵۸۶ هزار و ۲۰۵ خودرو با پلاک استان تهران در سایر استانهای کشور مشاهده گردیده که بیشترین مقصد سفر به استان های البرز ، قزوین و مازندران بوده است.

در گزارش این مرکز با اشاره به ماندگاری وسایل نقلیه در استان تهران آمده است: این جریان نشان دهنده آن است که در فروردین ماه سال جاری تقریبا ۳۹۹ هزار و ۴۲۲ عدد وسیله نقلیه معادل ۲۲ درصد از کل وسایل نقلیه غیربومی مشاهده شده در استان بین ۱ تا ۴ روز در استان اقامت داشتند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • هواشناسی لرستان هشدار زرد صادر کرد
  • تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران –شمال به سمت مازندران ممنوع شد
  • تمام جاده‌های اصلی و فرعی استان ایلام باز است
  • مازندران از امشب سیلابی می‌شود
  • فعالیت سامانه بارشی امروز در مازندران
  • ۲۱ میلیون تردد در جاده های استان تهران ثبت شد
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • احتمال رگبار باران رعدو برق و وزش تند باد در مازندران
  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • احتمال سیلاب و ریزش کوه در محورهای کوهستانی خوزستان/ پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی تردد